Visionen

I Stenberga, mitt i natursköna Smålands Trädgård vid sjön Saljen, byggs just nu en rekreationsplats på Guds uppdrag.

Vi är så tacksamma för förtroendet att få vara en del av detta. Ändå vet vi inte riktigt vad Gud har tänkt eftersom vi bara får veta ett steg i taget då både visionen och platsen tillhör Honom. 


När Skogslugnet, ett uthyrningshus med 17 bäddar, skulle byggas 2016 fick vi ett bibelord: ”Detta är Herrens eget verk – det står för våra ögon som ett under” och det gör det verkligen! När Sjömagasinet, ett hus med 13 bäddar, garage och båthus, byggdes med hast 2020, gav han oss ordet: ”Herren skapade och det blev – han befallde och det stod där” och efter knappt fyra månader stod det klart för att ta emot de första gästerna! 

Ett Timmerhus med storstuga och samtalsrum står redo att användas och som genom ett under står nu också våra uteplatser, Båthuset och Beskyddet, på plats. I allt detta är vi helt beroende av förböner och att Herren förser med de resurser som behövs, precis som han lovat. 


Vår bön är att Hagablänket ska få vara en plats där människor får känna Guds frid och ges möjlighet att komma närmare Jesus Kristus som själv säger: ”Jag är vägen, sanningen och livet – ingen kommer till Fadern utom genom mig.”


Hör av dig om du vill veta mer eller komma på ett besök! Vill du hjälpa oss att sprida vår vision till fler så mailar eller skickar vi gärna vårt Visionsblad till dig. Bara kontakta oss!


Guds välsignelse önskar vi dig!

Lenette & Sigge Ahnstedt