Endagsbesök

Under lågsäsong tar vi emot grupper av olika slag för kortare besök. Det kan vara arbetsgruppen, styrelsen eller pensionärsföreningen som vill ha en heldag i Hagablänket. Det kan vara tjejgänget, jaktlaget eller sångkören som vill komma en halvdag eller bara över kvällen.

Det kan vara någon som vill ordna hajk för sina konfirmander, fira sin högtidsdag med släkten eller kanske ordna ett litet och mysigt bröllop med de närmaste. Catering och logi kan ordnas. Vi berättar gärna vilka möjligheter som finns.


Hagablänket är en fridfull plats med natursköna omgivningar och den mycket speciella inredningen kan få idéerna att flöda. Vi vill vara en plats som inbjuder till både vila och kreativitet, en plats där du kan känna dig hemma. Hör av dig med din idé så försöker vi hitta ett upplägg och datum som passar för just ditt besök och din grupp.


Vid varje besök erbjuds möjligheten att få en guidad rundvandring och höra den märkliga berättelsen om hur Hagablänket kom till. Det kan bli en spännande och innehållsrik programpunkt. Även andra enklare aktiviteter kan ingå vid behov. Varmt välkommen att landa hos oss i Hagablänket!