Sjömagasinet

Sjömagasinet är ett precis nybyggt hus med sjöutsikt och näst intill strandtomt. Där finns 10+3 bäddar och bara 100 meter från huset finns möjlighet till båt, bad och fiske. Ibland färgar solnedgången himlen och vattnet i skiftande färger.


På bottenvåningen finns fullutrustat kök/allrum med sjöutsikt, matbord och soffor samt utgång mot sjön. Det vackra sovrummet har också en altandörr och vacker sjöutsikt samt plats för en barnsäng vid behov. Stort badrum med dusch precis intill och altandörr även därifrån.


På vindsvåningen finns tre familjerum med snedtak och lite olika inredning. Östra sjösviten har dubbelsäng och en fullstor våningssäng samt en mindre barnsäng. Västra Sjösviten har en dubbelsäng samt en äldre, lite kortare 100 år gammal säng med höga gavlar. Plats finns för en mindre barnsäng vid behov. Båda rummen har fransk balkong med utsikt över sjön. Stjärnhimlen är det tredje familjerummet som istället har takfönster och utsikt från dubbelsängen rakt upp mot stjärnhimlen. Rummet har tre fullstora bäddar och en extrabädd gömd bakom vackra allmogedörrar. En liten koja helt enkelt, med egen stjärnhimmel. Förutom sovrummen finns allrum och ett badrum med dusch och skötbord. 


På bottenvåningen i Sjömagasinets allrum/kök är skötsamma hundar välkomna. Inga djur får vistas på vindsvåningen eller i sovrummen. Grill och flera uteplatser finns i direkt anslutning till huset och även vid sjön. Skogen, badplatsen och grillplatsen är till för alla och får användas av fler än gästerna. Sjömagasinet inrymmer även ett större garage/båthus och förrådsutrymmen.

Efter överenskommelse kan vi ordna så att kyl och skafferi är fyllt efter era önskemål. Beställda varor betalas senast vid ankomst. Våra uthyrningsvillkor finns under en egen flik och ska läsas innan bokning. 


Priser: Sjömagasinet hyrs ut minst 2-3 nätter i följd och i första hand hela veckor. Då prisläget påverkas av längden på vistelsen, tiden på året, eventuella storhelger samt antalet gäster det gäller så har vi valt att inte gå ut med några priser här på hemsidan. Vi ber er därför skicka ett mail med er förfrågan. Berätta gärna lite om er själva, syftet med er vistelse och hur många barn respektive vuxna ni är som vill komma så återkommer vi med ett prisförslag.