På gång

Här kan du läsa om vad som är på gång framöver i Hagablänket och vilka olika samlingar vi brukar inbjuda till. Vi reserverar oss för att allt kanske inte står med i kalendern och att samlingar kan ställas in på kort varsel. Vill du vara helt säker så skicka ett sms eller slå en signal innan du dyker upp. Bönesamlingar och liknande läggs inte upp här men vi skickar gärna en sms-inbjudan om intresse finns. Kontakta oss gärna.

Kalender

Julmys framför brasan i Hagablänket

Datum: 28 december 2022
Tid: 19:00
Plats: Skogslugnet i Hagablänket

Missionsförsamlingen inbjuder till Julmys med enkelt julfika, julberättelse och sånger framför brasan i Skogslugnet. Ta med en vän och kom!

Julens Älskade Sånger

Datum: 8 januari 2023
Tid: 11:00
Plats: Ödshults Missionshus

Traditionsenligt inbjuder vi till Julens älskade sånger men för första gången anordnas det på en annan plats än Stenberga Missionshus. Denna gången blir det istället i Ödshults Missionshus men fortfarande är det Stenberga Missionsförsamling som arrangerar samlingen och innehåll och upplägg blir ungefär som tidigare. Varmt välkommen!

Bibelhelg i Hagablänket

Datum: 24 mars 2023
Tid: 18:00
Plats: Hagablänket

Denna helg inbjuds du att vara med på en Bibelhelg med pastor Lisbeth Stigemyr. Anmälan krävs för deltagande fredag-lördag. Övernattning i Hagablänket finns men det går också bra att sova hemma så länge man deltar både fredag och lördag. Avslutning i Nye på söndagen.

Avslutning Bibelhelg

Datum: 26 mars 2023
Tid: 10:00
Plats: Nye Missionshus

Den avslutande och offentliga samlingen för Bibelhelgen i Hagablänket med pastor Lisbeth Stigemyr förläggs till Nye Missionshus. Varmt välkomna!

Äktenskapsretreat

Startdatum: 14 april 2023
Slutdatum: 16 april 2023
Heldagsevenemang
Plats: Hagablänket

Kontakta oss för mer information.

Vardagsretreat för Kvinnor

Datum: 25 april 2023
Tid: 10:00
Plats: Hagablänket

I vårens vackraste tid inbjuder Missionsförsamlingen till Vardagsretreat för Kvinnor. Anmälan krävs då antalet platser är begränsade. Kontakta oss för mer information.