Samtal & Stöd

Rastplats Hagablänket vill erbjuda samtal och stöd i den mån vi kan. Det kan gälla enskilda samtal, parsamtal eller olika erbjudanden som främjar psykisk hälsa för både unga och äldre.

Läs gärna mer här nedan och under flikarna eller kontakta oss för mer information.

 

”Kom till mig alla ni som är tyngda av bördor. Jag ska skänka er vila”

Jesus

Enskilda samtal

Rastplats Hagablänket vill finnas till för den enskilde som önskar ett samtal med en medmänniska. Den möjligheten finns i något av  Hagablänkets samtalsrum eller genom ett besök hemma hos dig. 

När du funderar över något, har det kämpigt i livet, känner dig stressad eller bara lite rådvill.

När du vill veta mer om kristen tro och önskar samtala med någon om din tro och dina tvivel.

Då finns möjlighet att boka ett kostnadsfritt samtal. 

 

Familjer och par

Stödsamtal och friskvård för relationen erbjuds. Även Äktenskapsretreater anordnas i Missionsförsamlingens regi. Läs mer under fliken ”Familjer & Par”.

 

Ekonomi

Önskar du komma på t.ex. en Retreat eller låta dina barn åka på ett konfirmationsläger, UVscout-läger eller liknande och behöver ekonomiskt stöd. Hör av dig så försöker vi hjälpa till. Vi finns till för varandra.

Samtal är alltid kostnadsfria men möjlighet finns att ge en frivillig gåva till Rastplats Hagablänket genom Stenberga Missionsförsamling.

 

Redskap till psykisk hälsa

Under fliken här intill hittar du länkar och olika redskap till psykisk hälsa. Under fliken Hjärta för unga, som vi samarbetar med, hittar du också information. Där kan du läsa mer om deras stödprogram för unga som behöver hjälp till en stabilare psykisk hälsa.