Barn & Ungdomar - SMU

SMU-kvällar

Sommartid inbjuder vi nästan varje vecka till SMU-kvällar vid Hagas sjöland i anslutning till Hagablänket. Det är kvällar där alla åldrar umgås, badar, grillar, åker båt och samlas till andakt, bön och samtal. Vill du vara med så lägger vi gärna till ditt mobilnummer i vår sms-lista för dessa kvällar.

 

Bön för ungdomar

Just nu finns en digital bönegrupp för ungdomar som möts till bön via Hagablänkets Discord. Vid intresse startar vi gärna fler liknande bönegrupper.

 

Tonår

Ibland inbjuder vi, tillsammans med närliggande församlingar till samlingar och mindre läger av olika slag för tonåringar. Är du intresserad så hör gärna av dig.

 

BIC

Bibeln i centrum är en samling för unga där vi möts med Bibeln i Centrum.

 

Ungdomsalpha

Just nu har vi ingen Ungdomsalpha (grundkurs i kristen tro) men vid intresse startar vi gärna igen.

 

Konfirmation

Konfirmation kan vara en viktig tid där man får lite extra tid att fundera över kristen tro. Det finns möjlighet att läsa ett helt år eller några veckor under sommaren. Vid något tillfälle har vi kunnat erbjuda en Konfirmationsgrupp tillsammans med kringliggande församlingar där Hagablänket utgjort navet. Vi berättar gärna vilka möjligheter som finns.

 

Barngudstjänst

En gång om året försöker vi anordna ett speciellt tillfälle för alla nytillkomna barn i byn, födda och inflyttade. Då ger vi en bibel eller andaktsbok som gåva från församlingen. Är du nyinflyttad i Stenberga med omnejd eller har fått tillökning i familjen så kontakta oss gärna.

 

Övrig barn och ungdomsverksamhet

I Nye Missionshus finns en UV-scoutkår som samlas varje tisdag 18.15-19.30

Söndagsskola finns både i Nye Missionshus och i Ekebergskyrkan, Virserum. Kontakta oss för mer information.

Mer regelbundna tonårskvällar finns i Åseda, Virserum och Vetlanda.