Bibel

Bibelordet
Bibeln är Guds levande ord och genom det kan Herren tala också i vår tid. Bibelordet ligger till grund för allt vi gör och alla samlingar vi har men vid vissa tillfällen får det lite extra utrymme.

Är du nyfiken på Bibeln, vill ha någon att läsa tillsammans med eller ha tips om bibelkurser och bibelskolor digitalt eller fysiskt så hjälper vi gärna till.

 

Bibeln i centrum
BIC står för Bibeln i Centrum och där vill vi lära unga att läsa bibeln och ha den som rättesnöre och grund för sitt liv.

Bibeln i mobilen
Ett enkelt sätt att läsa bibeln är att ladda ner en app som heter Youversion. Där hittar du olika bibelöversättningar, kan få texterna upplästa och hitta olika bibelläsningsplaner med olika längd och teman. Har du svårt att ladda ner appen så hjälper vi gärna till. Tipsa gärna andra om att den här möjligheten finns.

 

Boken om Hopp
Hösten 2023 kommer Brevlådemissionen tillsammans med oss och andra lokala församlingar att dela ut Boken om Hopp. Det är ett Nya Testamente med en mängd vittnesbörd från olika människor som tagit emot Jesus i sina liv. Berättelserna är verkligen skiftande och kanske hittar vi någon text där vi känner igen oss. Sprid gärna att detta kommer att hända och meddela om du skulle vilja vara med och hjälpa till på något sätt. Boken om Hopp vill, precis som namnet säger, sprida hopp i en mörk värld. Skulle du vilja ha ett exemplar redan nu så hjälper vi dig gärna.