Kristen tro

Här kan du läsa lite mer om kristen tro. Precis som vi skrev på en annan sida så bekänner vi Fadern, Sonen och den Helige Ande som en treenig Gud. Vi tror att Jesus Kristus dog och uppstod till förlåtelse och försoning för var och en som vill ta emot honom. Hela bibeln är Guds Ord given till vägledning, förmaning och tröst. Man kan säga att det är den enda instruktionsbok man behöver för både detta livet och för att förbereda sig för evigheten.

 

”Ty så älskade Gud världen att han gav den sin ende son för att var och en som tror på honom inte ska gå under utan ha evigt liv. Ty Gud sände inte sin son för att döma världen utan för att världen skulle räddas genom honom.” Joh. 3:16-17

 

I det som kallas Missionsbefallningen säger Jesus till sina lärjungar (sina närmaste vänner):

”Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar: döp dem i Faderns och Sonens och den heliga Andens namn och lär dem att hålla alla de bud jag har gett er.

Och jag är med er alla dagar till tidens slut.” Matt.28:18-20

 

Har du tagit emot Jesus i ditt hjärta så är det ett naturligt steg att också döpa sig. Har du frågor om dop eller vill döpas så kontakta oss.